Ekindöver İlkokulu
EKİNDÖVER MAH. EKİNDÖVER KÜME EVLERİ EKINDOVER ILK OKULU NO 43 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Dilimizin Zenginlikleri projesi Aralık ayı afiş çalışmaları kapsamında ilçe 3.lüğü başarısı elde etmiştir.

Tam Gün

Kalorifer ısıtma sistemi ile ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Okulumuzda öğretmen servisi olup bazı öğretmenlerimiz idare şahsi araçlarıyla okula gidip gelmektedir.

İlçe merkezine 13 km uzaklıktadır.

Köy/Mahalle

5 sınıf öğretmeni 1 ingilizce öğretmeni ihtiyacı bulunmaktadır.

Okul idaresi ile iletişime geçmeniz rica olunur.

İlkokul kademesinde okuma yazma bilmeyen öğrenci bulunmaması.

Proje okullarına yerleşen öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Futbol,voleybol,basketbol

Bilimsel Etkinlikler

İlkokul kademsinde Fen Bilimleri dersinde bulunan bazı konularda ders içeriği ile ilgili deneyler yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

E twining, Teknofest GAP yeşil İnovasyon, Erasmus gibi projelerde çalışmalarımız devam etmektedir.

Çalışma sürecinde.

Diğer Hususlar

Okulumuz ilkokul kademesi olması sebebiyle öğretmenlerimiz ve idarenin özverili, cevval çalışmaları sonucu devamsız öğrencinin bulunmadığı okuma yazma bilmeyen öğrencinin olmadığı süreç odaklı değerlendirmelerle bu hedefe emin adımlarla ulaşmanın hayali, gayreti içindeyiz.